Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

اسدالله عباسی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مجلس در روز پنجم اسفندماه با حضور نمایندگان جلسه داشت و به صورت غیرعلنی موضوع کرونا را مورد بررسی قرار داد، اما بعد از برگزاری دومین جلسه، دکتر نمکی به عنوان رئیس ستاد مقابله با کرونا طی نامه‌ای از رئیس مجلس شورای اسلامی خواست تا از برگزاری جلسات علنی مجلس خودداری کند و چون این ستاد با تصویب شورای عالی امنیت ملی فعالیت می‌کرد، تمام نهادها قانونا موظف به تبعیت از تصمیمات آن بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی خاطرنشان کرد: از تعداد ۱۰۰ نماینده، تست ۲۳ نفر مثبت بود و حدود ۳۰ نفر هم مشکوک به ابتلا به این بیماری بودند و یا پیش از آن به کرونا مبتلا شده و درمان شده بودند و ممکن بود تعدادی از نمایندگان نیز ناقل این ویروس باشند، به همین دلیل مجلس در شرایط حساسی قرار گرفته بود و نظر پزشکی و تخصصی ستاد مقابله با کرونا این بود که نه فقط برای سلامت خودتان ، بلکه برای حفظ سلامت جامعه نباید جلسات صحن برگزار شود.

وی افزود: مجلس مجدد تصمیم به برگزاری جلسه علنی گرفت، اما ستاد مقابله با کرونا در پی اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی که دولت در دستورکار داشت، برای بار دوم اعلام کرد برگزاری جلسات مجلس به مدت دو هفته به تعویق بیفتد، در چنین شرایطی بود که جلسات به صورت دیجیتالی برگزار شد، همچنین کمیسیون‌های تخصصی تشکیل شدند و جلسه‌ای هم در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای بررسی موضوع شیوع ویروس کرونا برگزار شد.

عباسی اظهار کرد: مجامع استانی مجلس نیز از طریق ارتباط با استانداران پیگیر روند کنترل ویروس کرونا در بخش‌های مختلف کشور بودند و نتیجه را به هیات رئیسه مجلس گزارش می‌دادند و هیئت رییسه مجلس، هر هفته جلساتی برای بررسی این موضوع تشکیل داد.

وی بیان کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی در این مدت از بیمارستان‌های مختلف کشور بازدید کردند و جلسات متعددی با رییس و اعضای ستاد مقابله با کرونا و فرماندهان ارشد نیروهای مسلح داشتند که نتایج آن را در هیئت رییسه مطرح می کردند. در این مدت هیات رئیسه در خصوص بررسی وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم در بحران کرونا به ویژه بیکارشدگان کرونا، کارگران روزمزد و اقشار آسیب‌پذیر جلسات متعددی داشت و کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی هم اولویت های جهش تولید را که رییس مجلس ابلاغ کرد، طی پنج جلسه مورد بررسی قرار داد ، بنابراین مجلس به هیچ عنوان نسبت به موضوعات و شرایط حساسی که در کشور ایجاد شده، بی‌تفاوت نبوده است.

عباسی یادآور شد: دکتر نمکی از مجلس خواست که برای کنترل ویروس کرونا و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی با آنها همراهی کند، ضمن اینکه مجلس شرایط منحصر به فردی دارد، کما اینکه ۲۹۰ نماینده باید از سراسر کشور در جلسه صحن علنی شرکت کنند که در زمان اوج شیوع ویروس کرونا می‌توانست تبعاتی را برای به همراه داشته باشد؛ به خصوص که جلسات مجلس نه از نظر تعداد اعضا و نه از جهت پراکندگی حضور و ارتباطات جغرافیایی اعضا با جلسات هیئت دولت یا شورای عالی مسئولان قضایی قابل مقایسه نیست.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به متن توئیت ضرغامی، افزود: این گونه اظهارنظرها مربوط به قبل از برگزاری انتخابات بود که برخی جریان‌های سیاسی تلاش داشتند از این طریق مجلس را تضعیف کنند تا کرسی‌های صحن را در اختیار بگیرند، اما بعد از برگزاری انتخابات لازم است عملکرد مجلس دهم با دید کارشناسانه بررسی شود، چرا که این مجلس تعامل درخوری با سایر قوا و نهادها داشت و نه تنها به وظایف و ماموریت‌های خود به خوبی عمل کرد، بلکه حتی لحظه‌ای در بحران اخیر غفلت نداشت.

وی تاکید کرد: مجلس روز سه‌شنبه جلسه علنی خواهد داشت و در آن گزارشی از عملکردی که در ماه‌های اخیر داشت، ارائه خواهد داد.

سخنگوی هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه مجلس دهم از طریق تعامل با دولت اقدامات ارزنده‌ای برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، رتبه‌بندی فرهنگیان و ارتقای وضعیت معیشت مستمری‌بگیران انجام داده است از ضرغامی خواست که به عنوان چهره‌ای رسانه‌ای و سیاسی بعد از این بر اساس مستندات در خصوص عملکرد نهادهای مختلف اظهارنظر کند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ضرغامی انتخابات اسدالله عباسی ستاد مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۴۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رایزنی ها با منتخبان مجلس دوازدهم با هدف انتخابات هیات رئیسه مجلس بالا گرفته است. از گوشه و کنار خبر می رسد کاندیداهای احتمالی حتی با دادن وعده هایی تلاش دارند که رقبای دیگر را از صحنه کنار بزنند.

ترکیب مجلس دوازدهم که در آن تا این لحظه طیفی اکثریت را بدست نیاورده است این رایزنی ها را نیز دشوارتر از ادوار پیشین کرده است.

فرید موسوی از منتخبان اصلاح طلب مجلس دوازدهم که سابقه حضور در مجلس دهم را نیز داشته است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، معتقد است تا روشن نشدن تکلیف 45 کرسی باقیمانده مجلس نمی توان تصویری دقیق از فراکسیون های مجلس دوازدهم ارائه کرد.

موسوی تاکید می کند؛«فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی. مثلا جلسه قالیباف، جلسه متکی یا ...

ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با فرید موسوی، نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای موسوی! برخی کارشناسان و چهره های سیاسی معتقدند در مجلس دوازدهم فراکسیون حداکثری شکل نمی‌گیرد، ارزیابی شما از مجلسی با وجود چند فراکسیون به چه صورت است؟

قضاوت زود است و دوستانی که اظهارنظر کردند گمانه‌زنی‌های خودشان بوده و بیشتر رسانه‌ها این بحث‌ها را داشتند اما اینکه واقعیت به چه صورت است باید اجازه بدهیم دوستان از شهرستان‌ها بیایند و نمایندگان بهتر یکدیگر را بشناسند.

در حال حاضر نمایندگان چندان شناختی از هم ندارند، هر اندازه به زمان تشکیل مجلس نزدیک شویم، حضور نمایندگان در تهران و جلسات بیشتر می‌شود، البته به جلساتی که تشکیل می‌شود چندان نمی‌شود اکتفا کرد. در شرایط فعلی بسیاری در حال ارزیابی هستند.

نظام سیاسی در کشور ما حزبی نیست و در پارلمان احزاب نقش آنچنانی ندارند که بگوییم این منتخب از آن حزب است و دیگری از این حزب. بسیاری با استفاده از ظرفیت‌های شخصی خود حضور پیدا کردند. لذا اواخر اردیبهشت ماه می‌توان برداشت دقیق از ترکیب فراکسیون‌ها داشت و الان نمی‌توان گفت که کدام فراکسیون اکثریت دارد.

در جلسات با منتخبان مجلس دوازدهم خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

*خبری منتشر شد که تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس آینده کلید خورده و با برخی منتخبان نیز جلساتی تشکیل داده، شما به این جلسات دعوت شدید؟

بله، جلسات متعددی تشکیل می‌شود و افرادی که برای هیئت رئیسه تلاش می‌کنند، جلسه برگزار می‌کنند و تا الان اسامی مختلفی مطرح شده است اما در جلسات خبری از مرامنامه و مانیسفت نیست و نمی‌توان به تعداد حاضران در جلسه اکتفا کرد، به این علت که افرادی هستند که در همه جلسات شرکت می‌کنند تا بتوانند ارزیابی دقیق‌تری داشته باشند اما به نظر بنده نمی‌توان برداشت صحیح داشت و قضاوت زود است.

فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی.

جلسات با محوریت اشخاص شکل می گیرد نه طیف سیاسی

*مثلاً می‌گویند فراکسیون قالیباف یا فراکسیون متکی یا....

بله، برای مثال می‌گویند جلسه قالیباف، متکی یا صبح ایران و ... که هنوز نمی‌توان گفت به چه صورت است. البته اعتدالی‌ها هم جلساتی را دارند اما هنوز مرزبندی‌های دقیق‌تر مشخص نشده است.

*چند فراکسیونی بودن مجلس چه آثاری دارد؟

فراکسیون‌های مختلف به جای خود اما اینکه سلایق مختلف در جامعه صدای نماینده خود را در مجلس بشنوند هم امنیت ملی را افزایش می ‎دهد و هم منجر به این می شود که صدای مردم در مجلس انعکاس داشته باشند.

تکثر صداهای مردم در مجلس به افزایش سرمایه اجتماعی کشور کمک می کند

نکته قابل توجه این است که اگر همگی را در یک مجموعه خلاصه کنیم و مانع شنیده شدن صحبت‌های دیگر بشویم، از جهات مختلف برای کشور و مردم آسیب‌زا است و در شرایط فعلی که سرمایه اجتماعی با چالش جدی روبرو است، تکصدایی وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. اما تکثر صداهای مختلف می‌تواند در افزایش سرمایه اجتماعی کشور موثر باشد.

حمله به ستاد انتخاباتی ام، از سوی رقبا صورت گرفته بود

*آقای موسوی! در روز اول تبلیغات انتخاباتی، خبر حمله به ستاد انتخاباتی شما منتشر شد، ماجرا چه بود؟

ماجرای حمله به ستاد بنده را با دیدگاه سیاسی نمی‌توان نگاه کرد، در حقیقت بحث‌های منطقه‌ای و محلی بود که رفع شد اما موضوعی است که اتفاق افتاد و زیبنده مردم این شهر نبود و امیدوارم افرادی که این اتفاق رارقم زدند به اشتباه خود پی برده باشند.

*این حمله از طرف رقبای شما بود؟

بله.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900709

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در صحن مجلس
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • جلسه علنی نوبت عصر مجلس پایان یافت
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!