Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@10:53:00 GMT

فرزند نماینده سابق مجلس، مدیر جدید رادیو فرهنگ شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۳۵۰۲

فرزند نماینده سابق مجلس، مدیر جدید رادیو فرهنگ شد

آفتاب‌‌نیوز :

کاظمی دینان که پیش از این عهده دار قائم‌مقامی این شبکه رادیویی بود، هم اکنون با توجه به تجربیاتش به عنوان مدیر رادیو فرهنگ منصوب شده است.

به گزارش روابط‌عمومی رادیو فرهنگ، در بخشی از حکم علی بخشی‌زاده آمده است: «نظر به تجربیات مفید و پیشینه ارزشمند جنابعالی در رسانه ملی به موجب این حکم به عنوان «مدیر شبکه رادیویی فرهنگ» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متناسب سازی برنامه‌ها با تحول سازمان، برنامه سازی مناسب با تحولات فرهنگی و جذب ایده‌های خلاقانه همچنین تقویت روحیه جهاد و ایثار و شهادت و‌فرهنگ سازی برای توسعه سبک زندگی اسلامی - ایرانی و تقویت روحیه احساس هویت مای و افزایش همبستگی ملی با استفاده از دستمایه‌های تاریخی در مسیر هویت بخشی تمدن اسلامی از جمله محور‌های وظایف محول شده به مدیر جدید است که در این حکم به آن‌ها اشاره شده است.

پیش از این علیرضا حبیبی، از ۲۵ آذر ۹۸ مدیریت شبکه فرهنگ را عهده‌دار بوده است که معاون صدا از زحمات موثر ایشان در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

گفتنی است، سید مرتضی کاظمی دینان فرزند نماینده اسبق شهرستان آمل و لاریجان، ابوشهیدین سید محمود کاظمی دینان است و پیش از این “مدیر کل نظارت و ارزیابی برنامه‌های صدای ملی”بوده است و اسفندماه سال گذشته نیز به عنوان قائم مقام شبکه رادیویی فرهنگ فعالیت داشته است.

کاظمی دینان دارای تحصیلات دکترای علوم سیاسی و روابط بین الملل است، از دیگر سوابق مدیریتی و تخصصی وی می‌توان به مشاور رییس سازمان صنایع و معادن استان تهران و عضو کمیته فنی، مدیر پژوهش‌های سیاسی در معاونت سیاسی صدا و سیما، عضو کمیته تخصصی خاورمیانه ” اداره کل اخبار خارجی” صدا و سیما، مدیر نظارت و ارزیابی خبر و برنامه‌های سیاسی استانها، مدیر نظارت و ارزیابی خبر و برنامه‌های سیاسی سیما، پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه، مدرس دروس علوم سیاسی و روابط بین الملل در دانشگاه و مولف دو کتاب تخصصی در حوزه مسائل خاورمیانه اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رادیو فرهنگ کاظمی دینان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۳۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نفت ایران چقدر است؟

خبرگزاری فارس در مطلبی مدعی شد که تخفیف نفت ایران کمتر از ده درصد است.

این خبرگزاری نوشت: درحالی یکی از نماینده‌های سابق مجلس ادعا کرده ایران نفت خودش را به حراج گذاشته است که حتی رسانه‌های غربی نیز به کاهش رقم تخفیف و در نتیجه افزایش درآمد‌های نفتی ایران اذعان کرده‌اند.

«ما نفت نمی‌فروشیم بلکه مال دزدی را به حراج گذاشته‌ایم»، این اظهارنظر غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده سابق مجلس و البته ردصلاحیت شده در دوره فعلی است که در روز‌های گذشته در فضای مجازی به خصوص در رسانه‌های فارسی‌زبان وایرال شده است.

وی در توجیه ادعای خود ادامه می‌دهد که بعد از جنگ اوکراین و اعمال سقف قیمت ۶۰ دلاری برای صادرات نفت روسیه، روس‌ها نفت خود را زیر قیمت ۶۰ دلار می‌فروشند و برای نفت ایران این قیمت پایین‌تر است.

اما آنچه این فارغ‌التحصیل رشته عمران در گرایش خاک در تحلیل بازار جهانی نفت توجه نکرده؛ این است که سیاست سقف قیمتی غرب در مقابله با روسیه کاملا شکست خورده به طوری که در رسانه‌ها و موسسات غربی نیز بار‌ها به این موضوع اذعان شده است.

اذعان موسسات غربی به شکست سقف قیمت ۶۰ دلار

به عنوان مثال خبرگزاری رویترز در ماه مارس سال جاری میلادی در گزارشی تیتر می‌زند: «فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند» و می‌نویسد که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است، رقمی که البته در ماه سپتامبر به حدود ۸۴ دلار رسید. در واقع فقط اگر قیمت جهانی نفت کاهش یابد، اروپایی‌ها می‌توانند خوش‌شانس باشند.

همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

این اتفاق درحالی رقم می‌خورد که هند نسبت به چین در همراهی بیشتری با سیاست‌های تحریمی غرب قرار دارد، دو کشوری که در شرق آسیا اکنون جایگزین بازار نفت روسیه در اروپا شده‌اند.

همچنین رویترز با استناد به گزارش بانک مرکزی روسیه اشاره می‌کند که روس‌ها تقریبا همه نفت خود را بالاتر از سقف قیمت فروخته‌اند و اعمال سقف قیمت تنها باعث شده که نفتکش‌های بیشتری به ناوگان سایه روسیه بپیوندند.

تخفیف نفت ایران چقدر است؟

اما در کنار اذعان همه موسسات خارجی بر ناکارآمدی سیاست سقف قیمت، باید توجه داشت که در حال حاضر مقصد اصلی صادرات نفت ایران پالایشگاه‌های خصوصی چین است و عمده فروش نفت روسیه از اروپا به هند تغییر پیدا کرده و در بازار چین نیز روس‌ها در بازار رسمی پالایشگاه‌های دولتی این کشور حضور دارند، در نتیجه رقابت ایران و روسیه به دلیل تفکیک بازار‌ها به حداقل ممکن رسیده است.

هر چند در شرایط تحریم و به دلیل ایجاد ریسک، هزینه صادرات نفت ایران در قالب تخفیف بیشتر می‌شود، اما این رقم به هیج وجه به معنای حراج نیست، به گونه‌ای که حتی خبرگزاری رویترز نیز در یک عقب‌نشینی منطقی، رقم تخفیف هر بشکه نفت ایران را در حدود ۵.۵ الی ۶.۵ دلار و حتی در برخی معاملات به میزان ۴.۵ تخمین می‌زند.

با توجه به قیمت ۸۳ دلاری نفت ایران، این میزان تخفیف کمتر از ۱۰ درصد و حتی نزدیک ۵ درصد از بهای نفت کشور می‌باشد که در شرایط بازار امری طبیعی است کمااینکه کشور‌های غیرتحریمی نیز در برهه‌هایی حاضر به ارائه تخفیف برای افزایش فروش و درآمدزایی نفتی شده‌اند.

درآمد ۳۶ میلیارد دلاری ایران از فروش نفت

نکته جالب اینکه این نماینده اسبق مجلس ادعا می‌کند که درآمد سالانه نفت ایران ۲۲ میلیارد دلار است درحالیکه این رقم باید بیش از ۴۰ میلیارد دلار باشد. البته کافی است که به آمار گمرک ایران مراجعه کنیم که بر مبنای آن درآمد نفتی کشور در سال ۱۴۰۲ معادل ۳۵ میلیارد و ۸۷۰ میلیون دلار بوده است. ظاهرا آقای نماینده سابق علاوه بر مراجع خارجی، حتی آمار داخلی را نیز به درستی بررسی نمی‌کند.

طبیعتا وقتی مستندات قوی ادعای نماینده سابق را درباره فروش نفت رد می‌کند، همراهی با وزیر سابق نفت بیژن زنگنه در یکی از اجلاس‌های اوپک نمی‌تواند برای مخاطبان جهت پذیرش حرف قانع‌کننده نیست.

هر چند همین نشست و برخاست‌های سیاسی است که می‌تواند بر موضع‌گیری‌ها اثر بگذارد و یا شاید این نماینده سابق وضعیت صادرات نفت در دولت قبل را به دوران حاضر تعمیم داده است.

دیگر خبرها

  • پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات از شبکه سهند
  • حذف معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال از برنامه هفتم
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد