Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیر رادیوشهر مراغه افزود: رادیو در آن دوران با امکانات و فضای بسیار محدود شروع به کار کرد اما امروز شاهد تجهیزات به‌روز این رسانه هستیم که حاصل تلاش‌ها و پیگیری‌های چند دهه گذشته است.

وی همچنین ساماندهی وضعیت شغلی و درآمدی کارکنان رادیوشهر مراغه را خواستار شد و اظهار داشت: اصلی‌ترین ابزار صداوسیما نیروها و کارکنان متخصص آن است و بر همین اساس انتظار می‌رود تا به مشکلات آنان نیز رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رادیوشهر مراغه را یک نعمت بزرگ برای این شهرستان خواند و ادامه داد: پخش اذان و برنامه‌های فاخر و متناسب با فرهنگ شهرستان در ماه ‌مبارک رمضان غنیمتی برای اهالی است و مردم مراغه قدرشناس هستند.

رسانه‌ها برای تبیین حقیقت نظام اسلامی برنامه داشته باشند 

فرماندار مراغه با بیان اینکه رسانه‌های کشورمان به فرموده مقام معظم رهبری زبان و چهره انقلاب هستند، بیان کرد: رسانه‌های ارتباط جمعی کشور باید برای تبیین حقیقت نظام اسلامی برنامه داشته باشند؛ نظامی که پس از هزار و ۴۰۰ سال راه‌اندازی شد و ابعاد آن همچنان به تبیین نیاز دارد.

داود اسدیان بیان کرد: ضعف برخی مسئولان نیز نباید به پای نظام اسلامی نوشته شود زیرا این نظام بر مبنای مسایل فقهی شکل گرفته است و به خودی خود هیچ ایرادی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: شهدا با نثار خون خود حقیقت انقلاب اسلامی را به خوبی معنا کرده‌اند و رسانه‌ها نیز باید با معرفی ارزش‌ها و حقیقت این نظام مقدس، دین خود را نسبت به آن ادا کنند. 

فرماندار مراغه به سلطه رسانه‌ای استکبار در سطح دنیا نیز اشاره کرد و اظهار داشت: رسانه‌های دنیا منافع صاحبان قدرت و پول را تامین کرده و صهیونیست‌ها هم این جریان رسانه‌ای را تقویت می‌کنند. 

اسدیان اظهار کرد: بر همین اساس یک برنامه فرهنگی چند نفری در گوشه و کنار دنیا در صورتی که با منافع صاحبان قدرت و رسانه همسو باشد، پوشش داده می‌شود اما پیاده‌روی اربعین با آن عظمت میلیونی مورد چشم‌پوشی قرار می‌گیرد.  

رادیوشهر مراغه از اهمیت ویژه برخوردار است

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار ویژه شهرستان مراغه همچنین گفت: رادیوشهر از اهمیت ویژه در میان ساکنان این شهر برخوردار است و  انتظار می‌رود تا مسئولان استانی بیش از پیش از این رسانه محلی حمایت کنند.

اسدیان اعلام کرد: رادیوشهر در غنا بخشیدن به فرهنگ کهن مراغه و معرفی آداب و رسوم این شهرستان موثر بوده است و نمی‌توان از کنار نقش موثر آن در فضای رسانه‌ای شهرستان به سادگی عبور کرد.

سرپرست جدید رادیوشهر مراغه، «حسن پورعبدلی امیرخیزی» نیز بیان کرد: مراغه مهد تاریخ، فرهنگ و زندگی اجتماعی بوده و جزو ۱۰ شهر دارای بافت تاریخی است؛ بر همین اساس باید برای اعتلای روزافزون فرهنگ غنی آن با مشارکت سایر نهادهای فرهنگی اقدام شود. 

به گزارش ایرنا در این آیین «اسماعیل طالب‌پور»، مدیر سابق رادیوشهر مراغه که هفتمین مدیر رادیوشهر بود و هفت سال در این رسانه خدمت کرد، گزارشی از فعالیت‌های خود در بخش برنامه‌سازی ارایه کرد.

همچنین در این آیین از خدمات «اسماعیل طالب‌پور» قدردانی و «حسن پورعبدلی امیرخیزی» به عنوان سرپرست رادیوشهر مراغه معرفی شد. 


 

برچسب‌ها مراغه رادیو محمدتقی پورمحمدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مراغه رادیو محمدتقی پورمحمدی مراغه رادیو محمدتقی پورمحمدی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند